– TÖRTÉNETÜNK

Az ALVIC Sport Kft.-t két barát hozta létre.

Az egyikük Nagy Viktor, világbajnok vízilabdakapus. A nyolcszoros magyar bajnok, Bajnokok Ligája-győztes sportoló gyermekkora óta „labdamániásnak” tartja magát – nem csoda, édesapja miatt korábban az sem volt elképzelhetetlen, hogy a kézilabdánál köt ki.

A vízilabda-medencében mindig szenvedélyes Nagy Viktor a pályafutása végéhez közeledve nemcsak gondolt rá, hogy fel kell készülnie a helytállásra a civil életben, hanem lépéseket is tesz érte. Üzlettársának ezért a sportlabdák piacán jelentős tapasztalatokkal rendelkező Alekszandr Belijt kérte fel, aki amellett, hogy sikeres üzletember, Viktor jó barátja is.

Nem véletlen a márka elnevezése sem! Kettejük nevéből alakult meg: ALex + VICtor = ALVIC.

– CÉLCSOPORT

Az ALVIC Sport termékeit elsősorban a mindennapok hőseinek, a szabadidős sportolóknak kínáljuk, de célunk, hogy a közeljövőben az ALVIC legyen Magyarországon az egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb labdatípus. Éppen ezért szeretnénk kielégíteni a professzionális igényeket is. Egyre nagyobb igény mutatkozik rá, hogy sportegyesületek számára is értékesítsünk.

– TERMÉKEINK

Termékpalettánk jelenleg öt sportág (labdarúgás, vízilabda, kézilabda, kosárlabda, röplabda) igényeit elégíti ki, főképp labdákat, valamint sporteszközöket kínálunk. Portfóliónk hamarosan tovább bővül, ruházati termékekkel egészítjük ki kínálatunkat.

Nézz szét a honlapunkon, ismerj meg minket!

– MIÉRT AZ ALVIC?

  • Mert egyedi designnal dolgozunk: különleges megoldások, egyedülálló formatervezés
  • Mert megfizethetőek vagyunk: más márkák hasonló produktumainál pénztárcabarátabb megoldást kínálunk a termékkategóriában
  • Mert nem adunk lejjebb a minőségből: ahogy Nagy Viktor, úgy mi is maximalisták vagyunk! A kedvező ár nem jelent minőségbeli romlást, minden termékünk minőségi, speciális anyagból készül
  • Mert gyors kiszolgálást biztosítunk: rendeld meg ma délig, és holnap nálad lesz!
  • Mert folyamatosan jobbak akarunk lenni: ötletelünk, innovatívak vagyunk, fejlesztünk – mindig szem előtt tartva azokat, akik a legfontosabbak a számunkra, azaz fogyasztóink, a vásárlóink igényeit. Benneteket!
  • Mert a fejétől bűzlik a hal: de a fejétől illatos is! Amit látunk Nagy Viktortól a vízilabdapályán, azt kínáljuk mi is a sportszergyártás területén

– INNOVÁCIÓ

Az ALVIC Sport termékpalettáján hamarosan olyan termékek jelennek meg, amelyek Magyarországon, egyedülállónak számítanak. Világszerte népszerű megoldások egyedülálló hazai forgalmazói leszünk.

Kövess minket, ne maradj le!

– RÓLUNK MONDTÁK

Safar Tony, az FTC futsalcsapatának játékos-edzője: – Megmondom őszintén, tartottam tőle, hogy nem lesz olyan jó, mint a kedvenc márkám, de néhány edzés után meggyőződhettem róla, hogy semmivel sem rosszabb, sőt, bizonyos szempontból jobb is, mint az. A Crystal Sala labdával edzünk a Fradinál, nagyon elégedettek vagyunk vele, pedig jóval kedvezőbb árú, mint az, amelyiket eddig használtunk.

Felipe Matos, labdarúgó utánpótlás-edző: – Csak nemrég ismerhettem meg ezt a márkát, de nagyon elégedett vagyok vele. A gyerekek is nagyon szeretik, bár még kevésbé értenek a minőséghez, őket a labdák kinézete fogta meg az első pillanatban, azóta csak ezzel akarnak játszani, edzeni!

Bodnárné Opkovszki Edit, anyuka: – A gyermekem ALVIC-vízilabdával edz és játszik hétről hétre. A 3-as méretet használja, nagyon szereti, azt tartja benne a legjobbnak, hogy nem csúszik és jó a fogása!

  • A kosár üres